Cautare

3705 de rezultate pentru "scoala post liceana hipocrate" (3.41 secunde)
Mi-am dorit, pe rand, in functie de varsta si anotimp, sa fiu musafir (strict influentata de tratatiile primite si indeosebi de borcanele cu dulceata de cirese amare ori serbet de pe la 5 ani, din vizitele in care bunicii jucau rummy sau pinnacle, iar eu se presupunea ca ar trebui sa stau cuminte), mama, medic, inginer agronom sau zootehnist, politist, mai ales cand citeam revista Pentru Patrie primita de la buna mea prietena, fiica sefului de post, iar in verile in care imi faceam veacul la paraul din capatul satului si culegeam pietre, arheologia mi se parea fascinanta.
Razvan Moceanu) Luni, 15 ianuarie 2018, se implinesc 168 de ani de la nasterea poetului nostru national, Mihai Eminescu, jurnalist si prozator, dramaturg si ganditor, ales post-mortem membru al Academiei Romane.
Ciconi, cel care avea sa mai ridice la Calarasi Prefectura judetului, Scoala nr. ... - -in anul 1952, in subordinea Spitalului, a fost infiintata o Scoala de asistente medicale care a functionat pana in anul 1968, avand sediul pe str. ... Post scriptum:
La Campu Mare nu au apa La Albeni-Campu Mare au fost construite aproape 50 de case pentru sinistratii de la Seciurile.Edilul din Albeni, Dumitru Cornea, crede ca sinistratii isi folosesc imobilele primite de la guvern pe post de case de vacanta.
Cand era copil se ducea la scoala cale de cativa kilometri, cu bicicleta sau cu trenul. Dupa ce se intorcea de la scoala lucra la camp, nascocind tot felul de linii melodice.
Din acest motiv se trezeste in situatia de a fi manipulata pentru a deveni noul recrut al scolii Sparrow, o scoala de servicii de informatii secrete care isi antreneaza tinerii exceptionali in a-si folosi corpul si mintea pe post de arma.
Sa mergem la scoala Ei si Ea va fi invatatoarea cereasca a vietii noastre crestine. ... - Luna Mai - scrie Sfantul Parinte Paul al VI-lea - ne aminteste de bucuria de copii cu care mergand la scoala, duceam flori pentru altarul Maicii Domnului.
Sunt cateva zeci de caini in acest perimetru, delimitat intr-un capat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu (fost Emilia Irza) si in celalalt capat de o cantina studenteasca si o scoala generala cu cateva sute de elevi (in localul scolii sunt organizate cateva sectii de votare cu prilejul alegerilor, dl Ontanu o stie cu siguranta, ca-i la al treilea mandat).
"Cadrele didactice calificate, care au obtinut nota/media de cel putin 7 la un concurs national unic de titularizare in ultimii 6 ani si care sunt angajate cu contract individual de munca pe perioada determinata, pot fi repartizate, in sedinta publica organizata de inspectoratul scolar, pe perioada nedeterminata in unitatile de invatamant in care sunt angajate, daca postul didactic/catedra este vacant(a) si are viabilitate." Notiunea de "viabilitate a unui post/unei catedre" presupune existenta postului/catedrei pe durata unui nivel de invatamant.
Problematica tranzitiei, de la scoala la munca este o tema actuala in procesul de restructurare economica a Romaniei. ... Indiferent de post sau pozitia ocupata, experienta profesionala constituie principalul criteriu de departajare in obtinerea unui loc de munca.
Automobile fara sofer, imprimante care printeaza case de locuit, roboti cu inteligenta artificiala pe post de asistenti, toate acestea nu sunt desprinse din scenariul unui film SF, ci, estimeaza specialistii, vor fi parte din viata noastra in urmatorii cinci sau zece ani.
A absolvit scoala de 7 clase din satul natal in anul 1950, dupa care a urmat scoala medie din oraselul Lipcani pe care a terminat-o in 1953. ... Asemenea dedicatii apar pentru prima oara in lirica basarabeana post-belica.
Imagini incredibile la o scoala din Tibeni, judetul Suceava. Scoala a fost modernizata si au fost montate usi la ferestre pe post de obloane.
In schimb, PSD nu a suflat o vorba despre Ion Iliescu, inca presedinte al Romaniei, care nu a ratat ocazia de a mai da un sut Constitutiei, afirmand deschis, vineri seara pe un post TV, ca tine si sustine PSD cu Nastase cu tot.
Au avut loc concursuri interne nationale, in cadrul anumitor institutii de proiectare, de stat, la care au participat echipe din acestea si de la Institutul de Arhitectura Ion Mincu (la vremea aceea singura scoala din domeniu). ... Ceausescu sa produca in sfarsit, cel mai amplu proiect urban post-modern din Europa.
"De 21 de ani drepturile elementare ale oamenilor sunt sistematic incalcate, toate regimurile post-decembriste dovedindu-se nedemocratice, incapabile sa asigure un nivel de trai acceptabil pentru imensa majoritate a societatii. ... economia distrusa, finantele risipite, scoala dezorganizata, sistemul sanitar, practic, desfiintat, viata oamenilor devenind o existenta de cosmar.
In urma cu 39 de ani, tanarul Mihai se indrepta cu pasi timizi catre prima lui ora de clasa la Scoala nr. ... Dupa absolvirea Facultatii de Electrotehnica, specializarea Electromecanica, statul i-a oferit un post in cercetare cu un stagiu de doi ani in industrie.
M-am gandit, fara s-o spun, ca dupa revolutie, am avut un caz la Timisoara cu o femeie angajata, avand doua licente incheiate la universitati de stat si un masterat, femeie de serviciu la o scoala si de pe acest post a si iesit la pensie.
De mici eram invatati in scoala educatia fizica, eram chiar fortati sa participam la intreceri sportive. ... Multe persoane care tin post astazi, il tin cu scopul de a slabi.
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu, a declarat in prima sa conferinta de presa ca, desi a remarcat o anumita politizare a activitatii ministerului de resort, nu vor exista schimbari si rechemari la post in valuri ale ambasadorilor Romaniei peste hotare.
google-analytics.com